Supporters

FEDIPRO wordt inhoudelijk ondersteund door de volgende organisaties:

fedipro2017

Moore Stephens:

Moore Stephens Belgium biedt totaaloplossingen voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Het financial & business consulting bedrijf is onafhankelijk lid van Moore Stephens International, telt 336 medewerkers en heeft 11 kantoren in de regio Antwerpen-Brussel-Gent-Hasselt en 2 buitenlandse vestigingen in Shanghai en San Francisco.
Moore Stephens Belgium richt zich zowel op kleine als grote ondernemingen. Hierbij beschikken ze over een complete en goed geïntegreerde dienstverlening, zodat ze iedere klant steeds met passende expertise kunnen begeleiden. En dit in iedere levensfase van zijn onderneming: van opstart tot groei, eventueel over reorganisatie. Hun doel is om ondernemers de tijd laten te focussen op wat écht telt. ‘They do mo(o)re’: de uitdagingen van de klant zijn hun zorg.
“Meer doen” betekent dat Moore Stephens Belgium streeft naar een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, dat ze verder gaan dan het louter cijfermatige en dat ze een klankbord willen zijn tijdens alle aspecten van het bedrijfsgebeuren. Ondernemen (!), innoveren (?) en delen (&) zijn hun kernwoorden.

De professionaliteit van hun multidisciplinaire teams koppelen ze aan een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Specifiek hebben ze zeven expertisedomeinen: Accountancy, Audit, Tax & Legal, Strategy & Operations, Business Intelligence, Corporate Finance en CFO Services.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht op www.moorestephens.be

Sirius Legal:

Sirius Legal is een team van ervaren advocaten met een lange achtergrond bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren. Onze advocaten kennen elkaar reeds lange tijd en werkten in verschillende constellaties samen. Uiteindelijk besloten we in 2010 de krachten te bundelen en samen Sirius Legal te starten, een vernieuwend, jong, meertalig en open advocatenkantoor in de Brusselse rand.

Sirius Legal denkt out of the box en biedt u oplossingen op maat. U vindt bij ons meer flexibiliteit, een snellere dienstverlening, innovatieve diensten en vanzelfsprekend een diepgaande kennis van onze specialisatiegebieden. Wij dragen een persoonlijke relatie met onze cliënten hoog in het vaandel.

Sirius Legal staat een zeer uiteenlopend cliënteel bij, dat varieert van binnenlandse en buitenlandse multinationals tot KMO’s en eenmanszaken.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.siriuslegaladvocaten.be.

Desmyttere Marketingadvies:

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Uw activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? Uw onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen?

Desmyttere Marketingadvies geeft u strategisch marketingadvies en schrijft uw marketingplan. Ontbreekt het u aan tijd of mensen om uw marketingplan succesvol uit te rollen? Dan detacheren wij op tijdelijke basis één van onze marketing managers voor een afgesproken periode in uw organisatie. Wilt u liever komen leren over marketing? Dan kan u de opleidingen van Desmyttere Marketingadvies volgen.

Wilt u scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet u uw marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen uw strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.desmyttere.be.

Group Casier:
Group Casier adviseert ondernemers over geïntegreerd risico- en verzekeringbeheer. Maatwerk inzake (beroeps-)aansprakelijkheid behoort tot hun topspecialiteiten.

Lees hier een interessant document over contractmanagement (PDF).

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.groupcasier.eu.

Advertenties