Lid worden

Word voor 120 euro/jaar lid en help onze groeiende community en netwerk van meer dan 1000 IPRO’s  een stem geven aan deze unieke groep van Zelfstandige Professionals.


Indien u lid bent of deel uitmaakt van één van de organisaties waarmee FEDIPRO een kennisuitwisselingssamenwerking heeft, kan u een Freemium-lidmaatschap aanvragen. Dat is gratis.  Voor wat de dienstverlening vanuit FEDIPRO betreft is dit lidmaatschap beperkter (u ontvangt de FEDIPRO CONNECTED-newsletter en krijgt korting voor of gratis toegang tot FEDIPRO-events). Voor meer specifieke zaken kan u dan ongetwijfeld terecht bij uw organisatie. Momenteel zijn dat VMx, OVED en FeWeb.
(Verneem hier meer over de samenwerking tussen FEDIPRO en organisaties waar zp’ers deel van uitmaken of lid bij zijn.)


Individueel lidmaatschap bij FEDIPRO (120 euro/jaar)

1. U blijft op de hoogte dankzij:

  • de maandelijkse elektronische newsletter FEDIPRO Connected met informatie over de sector (incl. businessopportuniteiten, services,..),
  • u ontvangt exclusief de FEDIPRO Essentials, een handige en inspirerende wegwijzer voor de Zelfstandige Professional, die aandacht besteedt aan de 4 kernelementen van de Professional Value Cycle.

Essentials2015

  • #1  Independent Professional – Over het statuut van de IPRO en hoe hij zichzelf weet te organiseren
  • #2  Go to Market – Over de ondernemersvaardigheden van de IPRO om aan opdrachten te geraken, een kwalitatief netwerk uit te bouwen om finaal zelf een ‘merk’ te worden
  • #3  On the Job – Eens ‘on the job’ moet de IPRO zich professioneel opstellen om optimaal zijn expertise te kunnen inzetten
  • #4  Added Value – De meerwaarde die de IPRO creëert voor zichzelf, zijn opdrachtgever en de maatschappij

2. Voor vragen rond uw statuut of dagelijks praktijk zoeken we samen naar een concrete oplossing. We maken hiervoor gebruik van de kennis van de leden (peer2peer exchange) en van onze supporting kennispartners. Momenteel zijn dat Moore Stephens, Sirius Legal, Desmyttere Marketingadvies en Group Casier. Verneem hier meer over wat zij voor jou kunnen betekenen.

3. U bent “effectief” lid en dus lid van de algemene vergadering van de vzw FEDIPRO. U kan dus mee de werking helpen bepalen en u kan bijvoorbeeld ook bestuurder worden. U krijgt bovendien via het secretariaat de mogelijkheid in contact te komen met collega’s binnen het netwerk van FEDIPRO.

4. U maakt deel uit van een snel groeiende community van Zelfstandige Professionals. FEDIPRO biedt u niet enkel individuele ledenvoordelen, we zetten ons ook in om in een bredere context de belangen van de ZP’ers te behartigen. Uw engagement om lid te zijn versterkt onze boodschap naar buiten toe. De speerpunten van de belangenbehartiging richten zich momenteel op het verkrijgen van ‘erkenning’ van de specifieke functie en sociaal statuut en van ondersteuning voor de verdere ontwikkeling van de Zelfstandige Professionals (marktwerking, subsidies, ondersteuning op het vlak van vorming …).

5. Het lidmaatschap geeft toegang tot deelname aan ledentarief aan events, opleidingen en masterclasses die FEDIPRO organiseert alsook tot andere dienstverlening die uitgaat van de kennispartners en businesspartners van FEDIPRO. Dit aanbod wordt stelselmatig verder uitgewerkt.  U geniet hierbij van een ‘voorkeursbehandeling’ tov de gratis of premium leden voor deelname aan activiteiten en toegang tot services.

Kostprijs om lid te worden is slechts 120 euro/jaar (+btw).


Interesse om effectief lid te worden? Vul het formulier hieronder in. De statuten en de gedragscode vindt u hier.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s