29/09/2016 – Uw persoonlijke comfortzone

GRATIS INSPIRATIESESSIE

Uw eigen baas zijn betekent zelf beslissen welke professionele uitdagingen u wil aangaan en welke grenzen u verlegt, maar ook uw work-life balance onder controle houden. Het zijn allemaal uitdagingen die u als Zelfstandige Professional ongetwijfeld aanspreken. Ze zorgen ervoor dat u elke dag zin hebt om het beste van uzelf te geven. Naast de leuke kanten van ondernemende professional, zijn er helaas ook heel wat administratieve zaken die u zelf moet regelen.

Dankzij de medewerking van onze kennispartner Securex bekijken we tijdens deze inspiratiesessie hoe u best uw ‘comfortzone’ uitbouwt dankzij het innovatieve Life@Ease traject dat zij hiervoor ontwikkeld hebben. Geen gortdroge opsomming, maar dankzij de twee deskundige sprekers krijgt u een verhelderend inzicht in heel wat zaken zoals hoe uzelf als zelfstandige en uw naasten beschermen tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden, hoe via verschillende mogelijkheden bijkomend pensioenkapitaal opbouwen, hoe ervoor zorgen dat dit alles op de fiscaal meest optimale manier gebeurt om de belastingvermindering in de personen- en vennootschapsbelasting te maximaliseren, enz. En vooral hoe dit alles een toegevoegde waarde én gemoedsrust biedt voor u als Zelfstandige Professional.
 
Programma:

18u30 – Onthaal met broodje

19u15 – Verwelkoming door Marc Mestdagh, bestuurder FEDIPRO

19u30 – Life@Ease met Jan Vernaillen & Erik Vandierendonck (Insurance Securex )

20u45 – Vragen en netwerken

21u30 – Einde


Waar?

Securex Antwerpen, Jan Van Gentstraat 3, 2000 Antwerpen fedipro_securex
Routebeschrijving volgt na inschrijving.
Met dank aan Securex voor de inhoudelijke én logistiek ondersteuning. Als FEDIPRO-lid kan u trouwens nog meer voordeel halen bij hen – bekijk de Securex-partnerpagina.


Inschrijven?

Toegang is gratis, maar voorbehouden voor FEDIPRO-leden. (Nog geen lid, klik hier.)
Opgelet: er is een no-show fee van 50 eur – afmelden kan tot 5 werkdagen vóór het event.
Beperkt aantal plaatsen (max. 25) ter wille van de interactie.

 

Nog geen lid, klik hier voor het gratis basislidmaatschap.