#5 – Collaborative Self-Employment Climbing Up Among New Forms of Work

“New trends are emerging with the potential to disrupt traditional employment relationships and the understanding of what a “job” is. As an essential component of a flexible labour market, independent working is here to stay. Not only should Europe recognise this change, but it should embrace it as a force for economic growth”. (Chris Bryce, EFIP President)

 

Quote uit workshop op 25 februari in Brussel, georganiseerd door het European Forum of Independent Professionals (EFIP), waar FEDIPRO de Belgische vertegenwoordiger van is,  en de European Confederation of Private Employment Agencies (EUROCIETT).

Members only: uitgebreid verslag van de workshop, inclusief de aanbevelingen naar de overheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s