Kennispartners

FEDIPRO kan voor de inhoudelijke ondersteuning beroep doen op waardevolle kennispartners:

banner-kennispartner-fedipro

Securex:

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.
Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Het bedrijf heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Tot slot biedt het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex diensten en producten op maat van de ondernemer en zijn gezin. Bij Securex zit alles onder één dak.

Securex behaalde in 2013 een omzet van 247 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 29 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en –accountants.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.securex.be.

Sirius Legal:

Sirius Legal is een team van ervaren advocaten met een lange achtergrond bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren. Onze advocaten kennen elkaar reeds lange tijd en werkten in verschillende constellaties samen. Uiteindelijk besloten we in 2010 de krachten te bundelen en samen Sirius Legal te starten, een vernieuwend, jong, meertalig en open advocatenkantoor in de Brusselse rand.

Sirius Legal denkt out of the box en biedt u oplossingen op maat. U vindt bij ons meer flexibiliteit, een snellere dienstverlening, innovatieve diensten en vanzelfsprekend een diepgaande kennis van onze specialisatiegebieden. Wij dragen een persoonlijke relatie met onze cliënten hoog in het vaandel.

Sirius Legal staat een zeer uiteenlopend cliënteel bij, dat varieert van binnenlandse en buitenlandse multinationals tot KMO’s en eenmanszaken.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.siriuslegaladvocaten.be.

Desmyttere Marketingadvies:

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Uw activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? Uw onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen?

Desmyttere Marketingadvies geeft u strategisch marketingadvies en schrijft uw marketingplan. Ontbreekt het u aan tijd of mensen om uw marketingplan succesvol uit te rollen? Dan detacheren wij op tijdelijke basis één van onze marketing managers voor een afgesproken periode in uw organisatie. Wilt u liever komen leren over marketing? Dan kan u de opleidingen van Desmyttere Marketingadvies volgen.

Wilt u scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet u uw marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen uw strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.desmyttere.be.


Moore Stephens:

Moore Stephens Belgium biedt totaaloplossingen voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Het financial & business consulting bedrijf is onafhankelijk lid van Moore Stephens International, telt 336 medewerkers en heeft 11 kantoren in de regio Antwerpen-Brussel-Gent-Hasselt en 2 buitenlandse vestigingen in Shanghai en San Francisco.
Moore Stephens Belgium richt zich zowel op kleine als grote ondernemingen. Hierbij beschikken ze over een complete en goed geïntegreerde dienstverlening, zodat ze iedere klant steeds met passende expertise kunnen begeleiden. En dit in iedere levensfase van zijn onderneming: van opstart tot groei, eventueel over reorganisatie. Hun doel is om ondernemers de tijd laten te focussen op wat écht telt. ‘They do mo(o)re’: de uitdagingen van de klant zijn hun zorg.
“Meer doen” betekent dat Moore Stephens Belgium streeft naar een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, dat ze verder gaan dan het louter cijfermatige en dat ze een klankbord willen zijn tijdens alle aspecten van het bedrijfsgebeuren. Ondernemen (!), innoveren (?) en delen (&) zijn hun kernwoorden.

De professionaliteit van hun multidisciplinaire teams koppelen ze aan een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Specifiek hebben ze zeven expertisedomeinen: Accountancy, Audit, Tax & Legal, Strategy & Operations, Business Intelligence, Corporate Finance en CFO Services.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht op www.moorestephens.be

Advertenties

Een reactie op “Kennispartners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s